Accident grav pe Valea Oltului (UPDATE)

Știri de Sibiu, 27.05.2020

Mai multe echipaje de salvare au fost mobilizate miercuri dimineața la un accident de circulație grav produs pe DN7. Accidentul în care au fost implicate două mașini s-a produs între localitățile Boița și Lazaret, a anunțat ISU Sibiu.

Din primele informații, cel puțin o persoană a fost încarcerată și are nevoie de ajutor de urgență.

UPDATE: Potrivit ultimelor date furnizate din zona accidentului, se pare ca evenimentul s-a produs în apropiere de Câineni, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea.

Se intervine cu mai multe echipaje ale Ambulanței Sibiu, SMURD Sibiu și echipe de salvare din Valcea.

UPDATE: Traficul pe Valea Oltului a fost blocat total pe raza localității Câineni, anunță Poliția Rutieră, în accident fiind implicate 2 mașini și două TIR-uri.

Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs pe DN7, la km 237 + 450m, pe raza localității Câineni și sunt implicate 4 autovehicule, respectiv două autoturisme și două tir-uri, ”cauza probabilă fiind nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare în mers”.

”În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară, la prima vedere, a două persoane. Traficul este blocat total. Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetarea la fața locului”, precizează IPJ Vâlcea.

UPDATE: Traficul pe DN7, în zona Câineni, a fost reluat pe un fir, alternativ, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române..

UPDATE: Două persoane rănite în accident, un bărbat de 45 de ani și un altul în varsta de 25 de ani, au fost transportate la spital, informează Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.