Din iunie, accesul la Arhiva și Registratura Tribunalului Sibiu, doar pe bază de programare online

Știri de Sibiu, 27.05.2020

Accesul publicului la serviciile de Registratură și Arhivă din cadrul Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu se va face doar online, din luna iunie. Oamenilor li se va cere la intrarea în sediu să facă dovada programării cu o fotografie sau copie a confirmării.

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Sibiu, începând cu data de 3 iunie , compartimentul Registratură și compartimentul Arhivă din cadrul Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu vor funcționa prin programare online, pentru asigurarea sănătății și securității personalului, sănătatea justițiabililor și buna desfășurare a activității.

”Prin intermediul acestei aplicații se poate programa vizita în ziua și la ora aleasă în cadrul compartimentului dorit.
Formularul de programare on-line urmează să fie disponibil pentru cei interesați pe pagina de internet www.tribunalulsibiu.ro, Secțiunea – Rezervări ON-LINE”, se menționează în comunicat.

În același context, Tribunalul Sibiu cere persoanelor care urmează să fie prezente la sediul, în baza unei programări prealabile realizate on-line, să respecte data și ora pentru care sunt programate, pentru a se putea limita numărului de persoane prezente concomitent.

”Pentru a putea justifica prezența în instanța, acestea trebuie să facă dovada programării prin orice mijloc posibil (electronic – poză pe telefon sau tipărită pe hârtie)”, a mai precizat Tribunalul Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.