Descinderi în forță în centrul Sibiului; Tânăr din Cisnădie oprit în trafic de mai multe echipaje ale Poliției (UPDATE)

Știri de Sibiu, 28.05.2020

Mai multe echipaje ale Poliției Rutiere au intervenit joi în zona centrală a orașului Sibiu unde un șofer a fost blocat în trafic.

Mașinile de la Rutieră au urmărit un autoturism Volvo până în sensul giratoriu de pe Bulevardul Corneliu Coposu, unde blocajul creat le-a permis oamenilor legii să – l prindă pe bărbatul aflat la volan.

Se pare că acesta ar fi lovit în trafic două autospeciale de Poliției și ar fi încercat să scape. IPJ Sibiu nu a transmis încă nicio precizare oficiala.

Intervenția a atras atenția oamenilor aflați în zonă, care au surprins imagini cu agitația creată.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, a precizat pentru StirideSibiu că ”o mașină a fost urmărită în trafic, la solicitarea Poliției Locale și se pare că șoferul a refuzat să se legitimeze”.

Potrivit acesteia, șoferul a fost abordat în primă fază de Poliția Locală, în timp ce staționa cu mașina într-un refugiu destinat autobuzelor, iar în urma cererii de legitimare, a fugit.

Șoferul care a încercat să scape de poliție este un tânăr în vârstă de 23 de ani din Cisnadie. El a fost dus la sediul Poliției din Sibiu, unde se fac audieri.

UPDATE: Cat privește faptul ca tanarul ar fi lovit cu mașina sa autospecialele Poliției, situația nu este încă lămurită.

”Sunt în derulare cercetări pentru a se stabili cu exactitate a împrejurările in care cele doua autospeciale s-au avariat”, a mai precizat pentru StirideSibiu reprezentantul IPJ Sibiu.

UPDATE: Oamenii legii îl acuză pe tânăr de ultraj pentru că în momentul părăsirii locului unde a fost interpelat de polițiștii locali ar fi încercat să lovească cu mașina unul dintre agenți. Gestul agresiv al tânărului a fost surprins de camerele cu care sunt dotați polițiștii locali, procurorii urmând să decisă ce măsuri se impun împotriva șoferului fugar.

Stire in actualizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.