Gong consultă publicul despre spectacolele online și redeschiderea teatrului

Știri de Sibiu, 01.06.2020

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu a lansat recent un chestionar prin care publicul este consultat despre noile tendințe de migrare în mediul online, având în vedere impactul pandemiei de coronavirus, care a schimbat radical viața teatrului și a actorilor din cauza regulilor de distanțare socială.

Conducerea Teatrului ”Gong” a lansat publicului un set de întrebări menite să ajute la organizarea activității în viitor, printre subiectele abordate fiind interesul pentru prezentarea de spectacole online sau dacă oamenii ar fi dispuși să revină în sălile de teatru.

”Teatrul e un organism viu, ce se transformă în funcție de mediul la care se conectează. Pentru a înțelege mai bine nevoile părinților, dar și pentru o mai bună evaluare a activității noastre pe timpul stării de urgență, am creat un prim set de întrebări cu ajutorul cărora să fim mai aproape de publicul nostru.”, spune Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copiii și Tineret din Sibiu.

Chestionarul poate fi completat online până în data de 12 iunie, pe : https://teatrulgong.ro/ro/places/castiga-unul-din-cele-cinci-vouchere-pentru-un-spectacol-la-teatrul-gong.

Implicarea în viața teatrului va fi recompensată cu vouchere cadou.

Astfel, după încheierea perioadei de completare a chestionarului, organizatorii vor extrage 5 participanți, care vor primi câte un voucher cadou în baza căruia își pot rezerva o vizionare cu circuit închis, doar pentru familie și prieteni apropiați, la sediul teatrului.

Potrivit teatrului, voucherul va putea fi folosit o singură dată și este valabil în următoarele 16 luni pentru oricare din spectacolele de tip caravană din repertoriul teatrului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.