Tânăr cercetat penal după ce a furat un microbuz și a făcut accident

Știri de Sibiu, 01.06.2020

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea Miercurea Sibiului, județul Sibiu, este cercetat penal de pentru conducere fără permis și furt calificat după ce a furat un microbuz cu care s-a răsturnat pe un drum județean.

Potrivit Poliției, tânărul a făcut accident la scurt timp după ce a furat microbuzul parcat în fața unei case din localitate, iar după accident l-a abandonat pe într-un șanț, pe DJ 106F.

”În noaptea de 30/31 mai, în jurul orei 03,30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Miercurea Sibiului, ar fi sustras autovehiculul în cauză și, în timp ce conducea pe DJ 106F, spre localitatea Gârbova din județul Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul a părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat și depistat de polițiști la domiciliu, în jurul orei 05,00”, anunță Poliția Sibiu.

Tânărul a fost găsit de polițiști, acasă, după câteva ore de la producerea accidentului, și a fost dus la spital întrucât a fost rănit în timpul accidentului.

Pentru că nu are permis, el este acum cercetat penal de Poliția Orașului Miercurea Sibiului pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și furt calificat.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.