Covid: Tânăr din Sibiu amendat pentru organizarea unui eveniment sportiv cu mai multe persoane decât limita admisă

Știri de Sibiu, 05.07.2020

Un sibian în vârstă de 28 de ani din Sibiu a fost amendat cu 3.000 lei pentru că a organizat într-o parcare din oraș un eveniment sportiv la care au participat mai multe persoane decât este admis în perioada stării de alertă cauzată de pandemia de coronavirus, informează Prefectura Sibiu.

”În parcarea unui local de alimentație publică din județ, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, care a organizat o întrunire sportivă la care au participat mai mult de 50 de persoane, sibianul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, conform Legii nr. 55/2020”, se precizează în buletinul informal al Prefecturii Sibiu.

Tot sâmbătă, polițiștii au amendat alți 4 sibieni, cu sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise.

De asemenea, pomierii au transmis 11 avertismente pentru comercinații din mall-urile din Sibiu, la finalul misiunii fiind verificate 13 firme.

Sancțiunile s-au aplicat implicării angajaților MAI în controale, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali și inspectori OPC au verificat zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe, pe terase și în trafic, acțiunile urmîând să fie efectuate și în zilele următoare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.