Ștrandul din Cisnădie se deschide marți la capacitate redusă, în condiții de distanțare

Știri de Sibiu, 06.07.2020

Ștrandul orașului Cisnădie, județul Sibiu, se redeschide marți, 7 iulie, cu reguli de distanțare socială ce au generat reducerea capacității la maximum 300 de locuri.

Potrivit directorului Serviciului Gospodăriei Orășenești Cisnădie, Cristian Orlandea, redeschiderea ștrandului se face cu respectarea normelor de prevenire a combaterii infecțiilor cu Covid -19, motiv pentru care nu va fi admis la ștrand un număr mai mare de 300 de persoane în același timp.

”Pentru respectarea distanțării, anul acesta vom avea o capacitate maximă de 300 de locuri, cu aproximativ 200 mai puțin față de anii anteriori. În incinta ștrandului se vor afișa panouri de avertizare și informare cu privire la obligativitatea purtării măștii în spațiile comune și a menținerii distanței de 2 metri la șezlonguri și pături pentru persoanele care nu provin din aceeași familie”, a declarat Orlandea.

De asemenea, potrivit reglementărilor sanitare, la intrare în piscine se vor amplasa covorașe cu dezinfectanți.

Primăria Cisnădie, care are în administrare ștrandul, a anunțat că spațiul de distracție se va deschide publicului marți, 7 iulie.

Tarifele au fost menținute la nivelul celor de anul trecut, respectiv 10 lei/zi/adult, 5 lei/zi pentru copii, elevi şi studenţi. Închirierea unui şezlong este de 5 lei/zi, la fel și pentru o umbrelă. Ștrandul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 – 20:00.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.