Dan Barna îi cere lui Iohannis să își asume rolul de mediator: Nu se poate invoca la nesfârşit greaua moştenire pesedistă

Știri de Sibiu, 10.07.2020

Președintele USR, Dan Barna, i-a cerut, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis, să își rolul de mediator în semnalarea problemelor reale cu care se confruntă în aceste zile românii. Barna a avertizat că este nevoie de responsabilitate pentru că “lucrurile nu merg bine” și i-a reproșat preeșdintelui că nu se poate invoca la nesfârşit ”greaua moştenire pesedistă”.

“La nivel politic am văzut declaraţia de ieri a preşedintelui Iohannis. Suntem foarte de acord că PSD a guvernat groaznic această ţară, că o parte din cauzele problemelor de astăzi rezidă în felul iresponsabil în care instituţiile publice din domeniul sănătăţii au fost folosite strict ca sinecuri, (…) dar nu se poate invoca la nesfârşit greaua moştenire pesedistă. Nu am văzut niciun cuvânt la preşedintele Iohannis despre disfuncţionalităţile de astăzi, din cadrul guvernării PNL. Nu am văzut nicio nemulţumire şi niciun reproş sau un spaţiu de îmbunătăţire a situaţiilor ca şi cum lucrurile ar merge bine. Ori ceea ce se întâmplă în aceste zile ne confirmă şi ne arată că lucrurile nu merg bine şi este nevoie, dincolo de acest mesaj, pe care îl susţinem, de responsabilitate, de solidaritate, de a fi cu toţii activi şi de a ne face cu toţii datoria, este nevoie ca preşedintele să îşi asume acest rol de mediator şi acest rol de reprezentant al cetăţenilor în semnalarea de la poziţia de preşedinte a problemelor reale cu care ne confruntăm în aceste zile”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna a participat, vineri, la Sibiu, la conferința de presă în care Alianța USR PLUS Sibiu și-a prezentat candidații la alegerile locale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.