FC Hermannstadt – FC Voluntari 2-1; Victoria, dedicată suporterilor sibieni (VIDEO)

Știri de Sibiu, 12.07.2020

FC Hermannstadt a marcat, sâmbătă, a treia victorie consecutivă și a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1, pe Stadionul Municipal Sibiu, meci contând pentru etapa a IX -a a play-out-ului Ligii I de fotbal. Victoria a fost dedicată suporterilor sibieni.

Sibienii conduși de spaniolul Ruben Albes au marcat prin Yazalde (min. 33) şi Tiago Almada (min. 80). Spre finalul partidei, pentru oaspeți a marcat Eric, din lovitură liberă.

FC Hermannstadt a reuşit a treia victorie consecutivă sub comanda spaniolului Ruben Albes, după punctele obținute la Iași, cu Poli, și la Ploiești, contra celor de la Chindia.

Victoria de sâmbătă a fost dedicată suporterilor echipei, care sunt nevoiți să stea departe de stadioane din cauza restricțiilor cauzate de coronavirus.

”Vă dedicăm vouă, suporterilor noștri, această victorie!”, este mesajul transmis fanilor pe pagina de Facebook a echipei, unde au fost publicate și imagini ”cu fotbaliști fericiți, dar mai ales mândri că joacă pentru un oraș ca Sibiu și pentru niște suporteri loiali”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.