TNRS prezintă filmul „Tom și Jerry 2.0”, în regia Piersic Jr., pe platforma on-line

Știri de Sibiu, 13.07.2020

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă miercuri, 15 iulie, pe platforma TNRS – Scena Digitală, premiera filmului „Tom și Jerry 2.0”, adaptare după piesa de teatru „Jerry and Tom” scrisă de Rick Cleveland, în regia Florin Piersic Jr.

Filmul care îi are în distribuție cu Marius Turdeanu, Ali Deac și Ioan Paraschiv, va putea fi vizionat în 15, 16, 17 iulie, de la ora 19:00, și pe 2, 3 și 4 septembrie, pe www.tnrs.ro/scena-digitală.

Potrivit unui comunicat al TNRS, pe baza aceluiași text, teatrul sibian va prezenta în toamna acestui an, ”imediat ce situația va permite, și premiera spectacolului cu piesa „Tom și Jerry”, adaptat”.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul TNRS – Scena Digitală, fără niciun comision sau cost suplimentar. Pe baza aceluiași text, TNRS va prezenta în toamna acestui an, imediat ce situația va permite, și premiera spectacolului cu piesa „Tom și Jerry”, adaptat pentru Sala Mare a Naționalului sibian.

„Tom și Jerry 2.0” este un film de acțiune, cu un text îndrăzneț și un spectacol pe măsură, despre crimă și „compasiunea care e cel mai mare dușman”, destinat amatorilor de senzații tari și, mai ales, de umor negru. „Tom și Jerry 2.0” e ca un blockbuster american cu de toate, à la Tarantino.

Rick Clevenand a absolvit secțiunea de scriere dramatică din cadrul University of Iowa, fiind în prezent cunoscut, în special, pentru semnarea scenariului și producerea serialului american „Six Feet Under”, dar și pentru participarea la producția serialului-fenomen „Mad Men”. Pe lângă activitatea sa legată de televiziune, Rick Cleveland este autorul câtorva texte destinate scenei de teatru care i-au asigurat celebritatea. Dintre acestea, cea mai cunoscută piesă a sa este „Jerry and Tom” / „Tom și Jerry” care a fost adaptată de autorul însuși pentru a sta la baza filmului omonim din 1998 (regizat de Saul Rubinek) ce îi are în distribuție pe Joe Mantegna și Sam Rockwell.

TOM ȘI JERRY 2.0
Adaptare după „Jerry and Tom”, de Rick Cleveland
TRADUCEREA: Florin Piersic Jr.

REGIA: Florin Piersic jr.
SCENOGRAFIA: Tudor Prodan
DIRECTOR DE IMAGINE: Alexandru Condurache
CAMERA ȘI EDITARE VIDEO: Alexandru Condurache și Florin Piersic Jr.
SUNET: Ovidiu Păcurar
ASISTENT REGIE: Corina Predescu
COORDONATOR MARKETING: Daria Ciobanu
MANAGER PROIECT: Claudia Maior

DISTRIBUȚIE: Marius Turdeanu, Ali Deac, Ioan Paraschiv

DURATĂ: 1h35min
Spectacol nerecomandat celor sub 16 ani.
DATA PREMIEREI: 15 iulie 2020
TITLU ORIGINAL: Tom and Jerry
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.