Tânără dispărută, căutată de Poliția Sibiu (FOTO)

Știri de Sibiu, 13.07.2020

Polițiștii sibieni cer ajutorul populației pentru găsirea unei tinere în vârstă de 19 ani dispărută în urmă cu două zile din satul Brateiu, județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, mama fetei a alertat sesizat poliția despre faptul că, la data de 11 iulie, în jurul orei 07,00, fiica sa, CĂLDĂRAR RUSALINA MARIA, în vârstă de 19 ani, a plecat voluntar de acasă într-o direcție necunoscută.

”Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 19 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din satul Brateiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112” transmite IPJ Sibiu.

Tânăra căutată are mers șchiopătat, 1,65m înălțime, constituţie atletică; ochi căprui; păr lung, fir drept, șaten închis, purtat în coadă.
La data dispariției, purta fustă lungă de culoare roșie (sau roz), tricou de culoare albă, bluză cu model floral (trandafiri de culoare roșie) și șlapi de culoare vișiniu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.