Poliția a descins în Avantgarden; Vitezomanii, amendați sau lăsați fără permis

Știri de Sibiu, 14.07.2020

Circulația mașinilor peste viteza maximă admisă de lege a devenit o obișnuință în cartierului Avantgarden din Șelimbăr, unde zilnic se manifestă nestingheriți zeci de tinerii pasionați de curse auto. În doar două ore de razie a polișiștilor de la Rutieră pe prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu, nu mai puțin de 10 șoferi au fost sancționați în cursul nopții de luni spre marți pentru viteză, 3 dintre ei circulând cu peste 100 de km/h.

”Polițiștii rutieri au depistat și sancționat 10 conducători auto care circulau cu viteză peste limita legal admisă, 3 dintre aceștia fiind sancționați contravențional cu amendă, dar și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, după ce aparatura radar i-a înregistrat circulând cu viteze cuprinse între 107 – 116 km/h pe un tronson de drum unde limita de viteză maxim admisă este de 50 km/h”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La finalul razie nocturne, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.075 de lei, au reținut 3 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare pentru folosirea de folii neomologate pe geamurile mașinii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.