Peste 10 mii de sibieni așteptați la mitingul lui Iohannis din Piața Mare

Știri de Sibiu, 30.10.2014

Întâlnirea lui Klaus Iohannis cu susținătorii din Sibiu, programată pentru vineri, 31 octombrie, în ultima zi de campanie, aduce peste 10 mii de oameni în Piața Mare a orașului, potrivit estimărilor oficiale. Poliția Rutieră nu impune restricții de trafic în zona centrală.

Mitingul candidatului ACL pentru alegerile prezidențiale este programat să se desfășoare între orele 16.30-18.00. Evenimentul mobilizează zeci de jandarmi și polițiști.

”Estimăm o participare de aproximativ 10 mii de oameni, din datele oferite de organizatori. Ordinea și siguranța publică vor fi asigurate de Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Sibiu, care are mobilizați 30 de jandarmi, și  Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Sibiu, cu două echipaje de ordine publică și siguranță și două echipaje de la Rutieră”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Sibiu, Alexandru Costea.

În ciuda numărului mare de manifestanți așteptați să participe la mitingul lui Iohannis, Poliția Rutieră nu va recurge la restricții de trafic.

”Nu s-au luat măsuri speciale de restricționare a traficului. Situația va fi monitorizată, iar acolo unde se va impune, polițiștii vor dirija circulația”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.