Cocktailul “Iohannis”, lansat la Sibiu pentru ziua alegerilor

Știri de Sibiu, 31.10.2014

Comercianții din Sibiu lansează pe piață oferte inedite, menite să mobilizeze oamenii la vot. Sibienii care vor vota la alegerile de duminică, indiferent de opțiune primesc, din partea unui pub, un cocktail denumit “Iohannis”, acesta fiind la ofertă.

“Avem doar de două zile în meniu această ofertă electorală, cocktailul ‘Iohannis’. Este un cocktail foarte gustos, preparat din curacao, portocale, vodkă și triplu sec (…)”, a explicat pentru agerpres.ro Andrei Moleavic.

Potrivit acestuia, toți cei care vor vota duminică și se prezintă în acest pub cu buletinul pe care este aplicat colantul cu inscripția ”VOTAT”, vor primi gratis, din partea casei, un cocktail “Iohannis”.

“Următorul pas este ca în duminicile de 2 și 16 noiembrie să oferim gratuit un cockail ‘Iohannis’ tuturor clienților care vin cu buletinul și ne arată că au votat, nu contează cu cine. Singurele condiții să voteze și să mai comande ceva, nu contează ce. Noi dorim ca să meargă la vot. Acum pentru noi miza e mai mare, candidează un sibian. Noi nu suntem membri de partid, însă dorim ca lumea să voteze duminică”, a spus Andrei Moleavic.

El recunoaște că această promoție nu îi va aduce profit, ci doar un plus de imagine.

“Comercial, noi ieșim în minus. Însă noi ne-am dorit să contribuim cu ceva pentru sibienii care votează duminică”, spune patronul sibian.

Moleavic a explicat că acest cocktail este o combinație de albastru și portocaliu, o îmbinare de dulce — ușor acrișor. Sucul de portocale atenuează din dulceața curacao, iar lichiorul triplu sec plus vodkă, conferă o aromă mai puternică, dar în același timp fină.

Este pentru prima dată când în Sibiu s-a lansat o băutură ”electorală” care are ca scop încurajarea cetățenilor de a participa la vot.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.