Două minore din Șura Mare, dispărute; Familiile fetelor și polițiștii cer ajutor

Știri de Sibiu, 31.07.2020

Poliţiştii sibieni cer ajutorul populației pentru găsirea a două minore în vârstă de 13 și 14 ani din localitatea Șura Mare, județul Sibiu, care au fost declarate dispărute de familii.

Potrivit Poliției Sibiu, cele două fete au plecat împreună de acasă în urmă cu trei zile iar familiile au anunțat dispariția doar vineri.

”Două femei au sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în data de 29 iulie a.c., fiicele lor, PETREUȘ IOANA MARIA, respectiv CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 13, respectiv 14 ani, au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor din localitatea Șura Mare, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, transmite Poliția Sibiu.

Persoanele care le văd sau află ceva despre minore sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

PETREUȘ IOANA MARIA are 13 ani, 1.62 înălțime, greutate 56 kg., față ovală, ten alb, ochi căprui, păr șaten deschis și lung până la nivelul bazinului. Cand a plecat de acasă era îmbrăcată în tricou de culoare gri, pantaloni tip blue jeans de culoare albastru deschis, sandale argintii. Pe antebrațul mâinii drepte, pe partea superioară, prezintă mai multe cicatrici sub formă de tăieturi, precizează IPJ Sibiu. Din nefericire, familia nu a avut o fotografie a minorei pentru a putea fi identificata mai usor.

CERNAT ALESIA ANDREEA (foto), în varsta de 14 ani, are înălțime de 1.55, greutate 55 kg., fața ovală, ten alb, ochi verzi, păr blond închis, constituție atletică. Purta la plecare un tricou alb cu înscris roz, pantaloni negri din bumbac, pantofi sport din pânză de culoare neagră, șapcă negru cu alb. Fata are antebrațul mâinii drepte, pe partea superioară, prezintă mai multe cicatrici sub formă de tăieturi, iar în zona bazinului are un tatuaj în formă de inimă și inscripția 07.03.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.