Încă o minoră dată dispărută în Sibiu; A treia într-o săptămână!

Știri de Sibiu, 04.08.2020

Poliţiştii sibieni au solicitat sprijinul populație, marți, în cazul unei minore în vârstă de 13 ani din orașul Sibiu a cărei familie a reclamat dispariția fetei de acasă. La finalul lunii iulie, alte două minore din localitatea Șura Mare, județul Sibiu, au pus familiile și poliția pe jar după ce au dispărut fără urmă.

Fata din Sibiu este de negăsit de o zi, iar mama a sesizat Inspectoratul de Poliției Sibiu, luni, ” că în jurul orei 1700, fiica sa GHINGA ANDREEA MARIA (foto), în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă cu intenția de a merge la un magazin din apropierea casei, fără a mai reveni”, transmite IPJ Sibiu.

Tânăra are 1.60 cm înălțime, greutate 49 kg, fața rotundă, ochi căprui, păr șaten, lung. Când a plecat de acasa purta un tricou alb cu înscrisuri de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu inscripția “tik tok” în partea din față și pantofi sport negri.

Persoanele care pot oferi informaţii despre ea sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Se pare că tânăra a decis să plece în urma unor neîntelegeri avute cu părinții.

Un din fetele dispărute, găsită în Teleorman

La finalul lunii iulie, alte două minore din localitatea Șura Mare au pus familiile și poliția pe jar după ce au dispărut fără urmă.
Potrivit anchetatori, în majoritatea situațiilor, tinerele încearcă să își ascundă urmele și să nu fie găsite nici cu ajutorul poliției.

Până marți, doar una dintre ele a fost găsită, într-un alt județ, în timpul unei razii.

Mai exact, Cernat Alesia a fost găsită de polițiștii din județul Teleorman, într-o gară. Se pare că fata a refuzat să se legitimeze, a fost dusă la secția de poliție pentru că nu avea niciun act asupra sa iar acum este internată într-un centru de plasament din Teleorman.

Citește și: Două minore din Șura Mare, dispărute; Familiile fetelor și polițiștii cer ajutor

”A fost găsită una din cele două minore date dispărute în data de 31 iulie. Minora se află sub supraveghere într-un centru de plasament. Pentru a doua minoră se fac în continuare cercetări”, a precizat pentru StirideSibiu Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.