Președintele ALDE Sibiu: Plec!

Știri de Sibiu, 04.08.2020

Președintele ALDE Sibiu, Gheorghe Tocaciu, a anunțat, marți, că a demisionat de la conducerea filialei sibiene ”din motive personale”, potrivit unui comunicat ALDE.

”După 15 luni de conducere a organizaţiei judeţene a partidului ALDE SIBIU am decis să fac un pas înapoi şi să las o nouă conducere să preia frâiele organizaţiei”, a transmis Tocaciu.

În condițiile în care demisia vine cu doar 2 luni înainte de alegerile locale, Tocaciu spera ca cei ce îi vor lua locul să ”obţină un scor electoral foarte bun”.

”Mă bucur că am reuşit la alegerile prezidenţiale să duc partidul la 10.000 de voturi în judeţ, ceea ce este un scor foarte bun, mult peste alte rezultate obţinute la alegerile anterioare. Am atras membri noi şi candidaţi de valoare în tot judeţul. Iar din punct de vedere al imaginii, suntem filiala judeţeană cu cele mai multe prezenţe în media locală. Din păcate mă văd nevoit să mă retrag din această funcţie de preşedinte al Organizaţiei judeţene ALDE SIBIU, din motive personale. Urez viitoarei conduceri să obţină un scor electoral foarte bun, mai bun decât cel obţinut de ALDE sub conducerea mea”, a mai transmis Tocaciu.

ALDE Sibiu nu a transmis nicio informație cu privire la noua conducere a partidului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.