Turcan: Mai lipseşte ca Udrea să dea certificate de puritate ideologică

Știri de Sibiu, 31.01.2014

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan cataloghează drept revoltătoare declaraţiile Elenei Udrea potrivit căreia PDL ar fi un partid anti-Traian Băsescu. Preşedintele PDL Sibiu afirmă că este “revoltător”discursul politic al Elenei Udrea şi că acum mai lipseşte ca Udrea să “dea certificate de puritate ideologică”.

“Este dreptul Elenei Udrea să aibă propriul partid pe care să-l manevreze aşa cum doreşte. Consider însă revoltătoare teoria cum că PDL ar fi anti –Traian Băsescu. În momentele cheie pentru democraţia românească, pentru reformele din Romania şi stabilitatea instituţională PDL a fost partener constant al preşedintelui Traian Băsescu. La referendumul  din 2012 actuala conducere a PDL a fost cea care a militat fără nicio reţinere pentru preşedintele Traian Băsescu şi pentru o funţionare corectă a României. În acel moment cheie doamna Elena Udrea nu cred că a avut vreo ieşire televizată”, a declarat în conferinţă de presă Raluca Turcan.

Preşedintele PDL Sibiu a spune că opoziţia în România “nu se reduce la un talk show de seară, ci cu voturi date în Parlament şi contestări la Curtea Constituţională”. Referitor la aceste acţiuni, Turcan o acuză pe Udrea că  “în proporţie de 90 la sută, a fost absentă” şi că “acum nu mai lipseşte decât…. să dea certificate de puritate ideologică”.

Modul în care Elena Udrea a rupt relaţia cu PDL este considerat “minicinos” de vicepreşedintele PDL”.

“Consider mincinos,  nedemocratic şi distructiv un discurs ca cel avut de Elena Udrea şi cu care vrea să-şi înceapă în forţă viaţa politică într-un alt partid”, a mai subliniat Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, până vineri la prânz nu s-a inregistrat nicio demsie în PDL Sibiu. Elena Udrea a demisionat joi din PDL şi s-a înscris în PMP.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.