Util: Se întrerupe apa în Broscărie

Știri de Sibiu, 05.08.2020

Alimentarea cu apă potabilă în zona cartierului Broscărie din Sibiu va fi sistată, joi, din cauza lucrărilor de înlocuire a unei conducte.

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că joi, 6 august, în intervalul orar 08.00 – 16.00, va avea loc o intervenție pentru înlocuirea unei vane pe conducta de transport apă potabilă Dn 400 din str. Ștefan cel Mare, în zona intersecției cu centura ocolitoare a municipiului Sibiu.

Pe perioada intervenției va fi întreruptă furnizarea apei pe str. Ștefan cel Mare (zona ”Broscărie”) si pentru agenții economici existenți în această zonă: incinta RETRASIB , ZACARIA, GREINER, SITEMANI, AVI & F, IRMES, SIGEMO precum și firmele din fostele platforme industriale ”Independența” și ”Balanța”.

Abonații din zonele menționate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați, apă de utilizare menajeră prin intermediul unor autospeciale ce vor fi staționate în zonele de blocuri existente de o parte și de alta a străzii Ștefan cel Mare, în zona ”Broscărie”.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.