Hermannstadt revine pe Municipal; Mesajul lui Albes către suporteri

Știri de Sibiu, 05.08.2020

FC Hermannstadt joacă miercuri, pe Stadionul Municipal Sibiu, contra echipei CSM Politehnica Iași, partidă contând pentru etapa a XIV-a și ultimul meci oficial programat în Play-Out-ul Ligii 1. Antrenorul principal Ruben Albes este de părere că perioada bună pe care o are echipa ar trebui să mențină susținerea suporterilor, care îi pot încuraja ”de oriunde”, având în vedere dificultățile generate de pandemia de coronavirus.

”Logic că suntem puși în dificultate acum, dacă ne gândim la timpul pe care îl avem pentru a analiza viitorul adversar, să ne pregătim și să ne concentrăm într-o manieră adecvată. Dar asta este situația la modul general, adică una foarte grea, complicată, atât în România, cât și în toată lumea, din cauza epidemei de coronavirus COVID-19. Trebuie să acceptăm acest lucru și să ne adaptăm totodată. Pe parcursul acestei perioade dificile am simțit afecțiunea suporterilor noștri. Am simțit că ne sunt alături. Suporterii au rămas lângă echipă și atunci când clubul a trecut prin momente grele. Perioada bună pe care o traversează echipa acum trebuie să le mențină acest trend favorabil. De asemenea, faptul că jucăm acest meci pe teren propriu este încă un prilej pentru ei să ne fie alături, chiar dacă nu de pe stadion. Ne pot încuraja de oriunde până la ultimul fluier al arbitrului!”, a transmis Ruben Albes.

El nu se va putea baza miercuri pe fundașii laterali Raul Opruț și Alexandru Vodă, convocați la Echipa Națională de Fotbal de Tineret U21 și pe Romario Pires și Tiago Almeida, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Echipa Sibiului vine după 5 victorii și un rezultat de egalitate, în timp ce oaspeții sunt pe loc de baraj (6) și au înregistrat două victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri în ultimele 6 etape.

Partida dintre A.F.C.Hermannstadt și CSM Politehnica Iași se joacă miercuri, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal Sibiu. Meciul se va disputa fără spectatori, în condițiile impuse de protocolul sanitar anti COVID-19.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.