Sibiu găzduiește în weekend primul concert drive-in; Peste 500 de mașini și 1500 de oameni

Știri de Sibiu, 05.08.2020

Orașul Sibiu găzduiește sâmbătă, 8 august, primul concert de tip drive-in, organizat pe un teren privat, în apropiere de Fabrica de Cultură, locația având o capacitate de peste 500 de mașini. Freedom Arena Sibiu se lansează vineri, 8 august, sub sloganul “Spectacolul trebuie să continue!”, cap de afiș fiind Delia.

”Sub sloganul “Spectacolul trebuie să continue!”, lansăm #FREEDOMEVENTS un nou concept de evenimente de tip drive-in! Și suntem nerăbdători să vedeți cum arătă totul! Deschidem cel mai așteptat concert al verii cu artiști pe măsură: Delia și Vali Bărbulescu vor cuceri scena FREEDOM cu un super show!” transmit pe Facebook organizatorii evenimentului.

În contextul restricțiilor generate de pandemia de coronavirus, este cel mai mare eveniment public organizat în această vară la Sibiu, cu public de 1500 de persoane pe un teren pe o suprafață de 41.000 mp. Masca nu va fi obligatorie pe durata concertului, cât timp nu se iese din mașină.

”Freedom Arena are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare mașină, fără a fi impusă purtarea măștii (în mașină) timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanțare socială impuse de legislație, dar oferind participanților tot confortul”, au transmis organizatorii.

Locația este prevăzută cu scenă 31x18m, video 200mp și lumini inteligente, în așa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă, iar sunetul va fi transmis pe frecvența radio dedicată în fiecare mașină.

Prețul biletelor diferă în funcție de zona de acces, fiind pachet Silver de 189lei/mașină, pachet Gold de 249 lei / mașină și pachet VIP ( în fața scenei) în valoare de 359 lei, cu maxim 3 persoane în mașină

Freedom Srena Sibiu va găzdui concerte și spectacole de teatru în aer liber, în weekendurile din periada 8 august și 30 septembrie.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.