Hermannstadt, egal cu Politehnica Iași

Știri de Sibiu, 06.08.2020

Hermannstadt a terminat la egalitate, 2-2, partida susținută miercuri seara, pe Stadionul Municipal Sibiu, cu cei de la C.S.M.Politehnica Iași, meci contând pentru etapa a XIV-a din Play-Out-ul Ligii 1.

Antrenorul principal al Sibiului, Ruben Albes, spune că Sibiul nu are nicio scuză pentru gafele făcute și că, ”din punct de vedere mental” meritau victoria.

Golurile Sibiului au fost marcate de Ionuț Stoica și Răzvan Dâlbea, avantajele create de cei doi fiind demontate de oaspeți.

”Am intrat pe teren hotărâți să câștigăm partida, însă nu avem nici o scuză pentru gafele pe care le-am făcut, mai ales în prima repriză. Chiar și așa, cred că nu am făcut o partidă rea. Din punct de vedere mental meritam victoria. Ne-am creat multe oportunități de finalizare, ca să putem învinge, dar a venit acea ultimă acțiune a adversarilor noștri și… Nu am avut ambiția necesară să menținem rezultatul. Noi pregătim ambele reprize la fel, pregătim fiecare moment al meciului, pregătim totul ca să ne meargă bine. Jucătorii care nu au primit foarte multe minute în ultimele meciuri au demonstrat la antrenamente că se ridică la un nivel bun. Cred că astăzi a fost un bun prilej pentru a căuta după soluții și a le reuni. Am prețuit fiecare moment din teren și cu acest motiv am organizat ședințele de pregătire. De asemenea, am convingerea că am beneficiat în permanență de suportul publicului sibian și de afecțiunea lui. Asta a contat foarte mult în procesul de schimbare al mentalității și să demonstrăm tuturor că avem fotbaliști foarte buni!”, a declarat Ruben Albes

A.F.C.Hermannstadt ajunge la 17 puncte obținute din 21 posibile în ultimele 7 etape. În acest moment, Sibiul se situează pe treapta a doua a clasamentului, cu 35 de puncte obținute, dar cu două etape (restante) mai puțin față de Viitorul Constanța, echipa de pe primul loc.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.