Viitorii 50 de baschetbaliști ai CSU; Antrenamente și premii pentru copii!

Știri de Sibiu, 07.08.2020

Clubul de baschet CSU Sibiu împreună cu o companie de articole sportive îi provoacă la mișcare, în perioada 8 august-27 septembrie, pe micii pasionați de baschet. Campania ”Viitorii 50 de baschebaliști ai CSU” este destinată copiilor cu vârste între 6 și 12 ani, care se vor bucura de un antrenament special de baschet și vor fi răsplătiți cu câte o minge.

”Pauza această, probabil prea lungă de la baschet-sportul pe care îl iubim cu toții- ne-a făcut să îl iubim și mai tare. Vrem să continuăm tradiția prin care BC CSU Sibiu inspiră generațiile viitoare de baschetbaliști, ne dorim să creștem numărul copilașilor care practică acest sport, astfel că demarăm campania ”Viitorii 50 de baschetbaliști ai CSU”, a declarat Alexandru Hanea, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori ai BC CSU Sibiu.

Copiii care doresc să facă pasul spre performanță se pot înscrie la Centrul de Copii și Juniori al BC CSU Sibiu, unde vor fi susținuți, îndrumați și încurajați.

Părinții copiilor care doresc să practice baschetul și să participe la campanie trebuie să îi înscrie la antrenamentele grupelor, în următoarele 50 de zile.

”Primii 50 de înscriși sunt recompensați cu o minge de bacshet oferită de Decathlon, un antrenament specializat, în care vor face cunoștință cu antrenorii, își vor cunoaște coechipierii, vor lega prietenii și, cel mai important, vor face pasul spre marea performanță”, transmite CSU Sibiu.

Detalii despre înscrieri la numărul 0726.266.610 (telefon / Whatsapp) sau prin email la juniori@bc-csusibiu.ro
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.