Bărbat urcat pe clădirea unei primării din Sibiu a amenințat că se aruncă; 9 copii rămași singuri

Știri de Sibiu, 08.08.2020

Mai multe echipaje de salvare și o echipă de negociatori din cadrul Inspectoratului de Poliție Sibiu au intervenit sâmbătă în satul Nocrich, județul Sibiu, unde un bărbat amenință că se aruncă de pe clădirea Pimăriei.

Potrivit ISU Sibiu, se intervine în Nocrich cu două echipaje de pompieri militari și autospeciala de salvare și intervenție la înălțime, unde un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani amenință că se aruncă de pe acoperișul primăriei.

”La fața locului se află și echipaj al Ambulanței și echipa de negociatori a IPJ Sibiu”, a precizat reprezentantul ISU Sibiu.

Nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la protestul extrem.

UPDATE: Protestatarul a coborât în siguranță, cu ajutorul echipelor de salvatori, și va fi dus la spital.

”Bărbatul care amenința că se aruncă de pa clădirea Primăriei a fost convins să coboare. Echipajul Ambulanței l-a evaluat din punct de vedere medical și va fi transportat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu pentru evaluare psihiatrica”, a precizat Crinu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

UPDATE 2: În urma gestului disperat, 9 copii au rămas fără niciun părinte acasă și au intrat sâmbătă în atenția asistenților sociali, informează Poliția Sibiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, negociatorii l-au convins în 15 minute să coboare, fără a recurge la gesturi extreme care să îi pună viața în pericol.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul de 44 de ani are nu mai puțin de 9 copii care , după transportarea părintelui la spital, au rămas singuri.

”Întrucât soția acestuia a plecat de acasă și împreuna au 9 copii, a fost anunțat DGASPC pentru a dispune masuri”, a precizat Luciana Lazăr.

Dealtfel, gestul disperat al bărbatului a fost cauzat de faptul că mama i-a părăsit, pe el și copii. Așa a crezut că poate să o determine să le răspundă la telefon și să se întoarcă acasă, la familie.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.