FDGR nu mai acceptă candidatura lui Krech la Cisnădie

Știri de Sibiu, 11.08.2020

FDGR a decis să nu mai accepte candidatura lui Johann Krech pe listele organizației pentru alegerile locale din septembrie, potrivit unui comunicat de presă remis redacției.

Decizia a fost luată luni, 10 august, în urma unei ședințe a filialei locale FDGR, la care au participat și președinta filialei județene – Astrid Fodor, președintele FDG din Transilvania – Martin Bottesch și președintele FDGR – Paul Jürgen Porr.

”S-au rediscutat candidaturile pentru Consiliul Local al orașului Cisnădie și Consiliul Județean Sibiu. Urmare votului exprimat de organzația FDGR Cisnădie, domnul Johann Krech nu mai face parte de pe listelele de candidați ale acestei organizații”, a transmis FDGR într-un comunicat de presă.

Johann Krech a fost viceprimar al Cisnadiei și în 2016 a fost ales în Cnsiliul Local Cisnadie pe listele FDGR.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

 1. BAUER TOTH says:

  JOHAN KRECH – Acest batran pervers si afemeiat a fost fortat sa plece de pe scaunul de viceprimar, dar a avut posibilitatea “de onoare” sa se prezinte ca un demn demisionar din functie.
  Poate verificati cum a pus laba si pe pamantul pe care acum construieste o casa pentru fiului actualei concubine A Banceu angajata de altfel la primaria Cisnadie, din banii primiti pe casa-pensiunea lui de vacanta din Sf. Gheorghe din Delta, de pe strada 3 achizitionata si aia din banii de bugetar. +barcile si masina proprie folosite doar acolo pentru luxul sau propriu.
  Poate ii amintiti si de PUF-urile pe care des le frecventa in calatoriile lui prin Germania platite de bugetarii micului nostru orasel.
  Un neica nimeni ajuns 1 trepta mai sus prostind lumea! Un degenerat care crede ca face la nesfarsit ce vrea cu noi.
  Un vehement “antipesedist si antialdeist”, acum s-a travestit in aldeist convins pentru un potential ciolan de castigat.

  Sa iti fie rusine domnule Krech Johann!