BEJ Sibiu: Măsuri speciale pentru asigurarea alegerilor, în contextul pandemiei

Știri de Sibiu, 11.08.2020

Biroul Electoral Județean (BEJ) Sibiu va funcționa pe durata alegerilor locale din luna septembrie în condiții speciale, cu acces limitat al persoanelor și spațiu special de depunere a documentelor, ca măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Potrivit deciziei BEJ Sibiu, la intrarea în sediu se va măsura temperatura corporală de către jandarmii aflați la intrarea în sediul Prefecturii și se va purta mască de protecție în permanență pe toată durata programului de lucru.

Pentru reprezentanții partidelor politice se va pune la dispoziție o încăpere în cadrul BEJ, în care aceștia își vor desfășura activitatea și se va ”amenaja o cutie în vederea depunerii actelor și a corespondenței adresate BEJ”.

Totodată, se impune ca încăperile să fie aerisite cel puțin la 2h, păstrarea distanței de minim 1,5 m între persoane și evitarea contactul cu persoanele care nu poartă mască.

Până în prezent BEJ Sibiu a stabilit lista sediilor birourilor electorale de circumscripție din județ și lista președinților și locțiitorilor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.