Covid: Polițist din cadrul IPJ Sibiu, confirmat pozitiv

Știri de Sibiu, 11.08.2020

Numărul polițiștilor afectați de noul coronavirus este în creștere în județul Sibiu. Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliției Sibiu a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2, fiind în desfășurare o anchetă epidemiologică la nivelul inspectoratului, a precizat marți, pentru StirideSibiu, Prefectura Sibiu.

”În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Sibiu, menționăm că o persoană a fost confirmată cu noul coronavirus și în acest sens Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă care este în desfășurare”, a transmis Prefectura Sibiu, la solicitarea StirideSibiu.

Polițistul confirmat cu SARS CoV-2 lucrează în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Autoritățile sanitare sibiene nu vorbesc însă și despre cazul unui alt polițist de la Rutieră care a dobândit infecția cu coronavirus în cursul lunii iulie.

La începutul lunii august alți 3 polițiști din cadrul Biroul Poliției Transporturi din Sibiu – punctul de la Aeroportul Sibiu și cel de la Gara Sibiu, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus iar 8 persoane cu care au intrat în contact direct au fost plasate în carantină.

Până marți, 11 august, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv, în urma testării SARS CoV-2, un număr de 1098 de persoane, dintre care 70 persoane au decedat.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.