Concert Subcarpați pe scena din Muzeul Astra, în deschiderea Astra Film

Știri de Sibiu, 04.09.2020

Trupa Subcarpați concertează vineri seara, pe scena de pe lac din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în cadrul Galei de deschiderea celei de-a 27-a ediții a Festivalului Astra Film Festival, o ediție specială la care publicul trebuie să nu simtă că ar fi vorba despre o ediție-constrângere, ci de una în care festivalul s-a reinventat, potrivit comunicatului transmis de organizatori.

”Ediția Astra Film Festival 2020 este una în care accentul atât pe creativitate și pe calitatea selecției filmelor documentare, cât și pe respectarea unor reguli normale, adaptate la vremurile în care trăim. Publicul trebuie să nu simtă că ar fi vorba despre o ediție-constrângere, ci de una în care Astra film Festival s-a reinventat. O situație specială, în care cuvântul de ordine este: „Bucurați-vă responsabil de Astra Film Festival!””, transmite Astra Film.

Gala de deschidere a AFF și concertul Subcarpați au loc în aer, pe scena din Dumbrava.

În condițiile în care evenimentul este finanțat cu 250 mii lei doar de la bugetul Primăriei Sibiu, accesul publicului la eveniment se face pe bază de bilet la prețul de 50 lei de persoană.

Gala va fi prezentată de actorul Marius Manole.

AFF are loc în perioada 4-13 septembrie. Proiecțiile și evenimentele din cadrul AFF 2020 se vor desfășura în mai multe locații în aer liber din Sibiu – Muzeul Astra, Centrul Cultural „Ion Besoiu” și Piața Mică.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.