Trio Zamfirescu, regal de chitară clasică Sibiu

Știri de Sibiu, 05.09.2020

Trio Zamfirescu, format din unii dintre cei mai buni chitarişti din România, încheie duminică, 13 septembrie, seria concertelor de gală susținute de câștigători și protagoniști ai Festivalului și Concursului Internațional „George Enescu”.

Ultimul recital din seria celor trei va fi susținut de Trio Zamfirescu – duminică, 13 septembrie, ”când își vor arăta măiestria într-un regal de chitară clasică”, anunță organizatorii.

Fraţii Georgeta, Ionuţ şi Stan Zamfirescu sunt unanim recunoscuţi ca unii dintre cei mai buni chitarişti din România, având în palmares numeroase premii la competiţiile naţionale și internaționale.

Potrivit organizatorilor, până în acest moment, peste 30.000 de melomani au urmărit online primele două reprezentații ale artiștilor internaționali de marcă.

”Astfel, în aceste vremuri, maratonul de muzică nobilă a adus emoție și alinare unui public extrem de larg, care a gustat din frumusețea interpretărilor unice la pian, vioară și chitară. Momentele muzicale au fost transmise pe pagina de Facebook a evenimentului – „Festivalul Enescu la Sibiu”, dar au fost preluate concomitent de câteva zeci de pagini partenere din toată țara”, transmit organizatorii.

Sala Oglinzilor de la FDGR a găzduit joi seara concertului excepțional al tinerei pianistă de origine rusă Daria Parkhomenko.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.