Turneu Stadivarius: Alexandru Tomescu concertează în curtea Palatului Brukenthal

Știri de Sibiu, 09.09.2020

Violonistul Alexandru Tomescu concertează la Sibiu, joi, alături de artistul Argentinian Omar Massa, în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Turneului Internațional Stradivarius. Concertul în aer liber, denimit „PIAZZOLLA 99”, va avea loc în Curtea Interioară a Muzeului Brukenthal din Sibiu iar prețul unui bilet este 50 lei.

”Am sperat și am așteptat până în acest moment reîntâlnirea cu publicul iubitor de muzică clasică, și, cu multă bucurie, dorim să anunțăm seria de concerte pe care violonistul Alexandru Tomescu – Vioara Stradivarius Elder Voicu și artistul argentinian de bandoneon, Omar Massa, au pregatit-o pentru această ediție, a XIII-a. Și în acest an, datorită prieteniei cu echipa proiectului și cu Alexandru Tomescu, acest turneu se oprește și la Sibiu. Curtea interioară a Palatului Brukenthal din Piața Mare va găzdui acest eveniment cultural major. Astfel, cei care doresc să il asculte din nou pe Alexandru Tomescu impreună cu vioara Stradivarius, o vor putea face la Sibiu, joi de la ora 18:00”, a declarat Alexandru Chituță, de la Muzeul Brukenthal.

Turneul Internațional Stradivarius 2020 a inceput în 3 septembrie, la Deva și se va încheia cu o serie de concerte în Bucurețti, în a doua parte a lunii septembrie.

Pretul unui bilet este de 50 de lei și se poate achiziționa in ziua concertului de la Muzeul National Brukenthal. Pe baza biletului, joi de la ora 20 se poate intra și la Gala de Opera Ruxandra Donose din Piața Mare din Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.