IȘJ Sibiu: 5 profesori și un elev, confirmați pozitiv cu SARS-CoV-2

Știri de Sibiu, 16.09.2020

Cinci profesori din Sibiu, Mediaș și Ațel și un elev din Sibiu sunt în spital după ce au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus iar alți peste 120 de elevi și profesori nu fac școală din cauza restricțiilor cauzate de Covid, informează Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Potrivit unui comunicat al IȘJ Sibiu, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv 8 persoane din sistemul de învățământ, respectiv 5 cadre didactice, 2 angajați ai scolilor și 1 elev.

”Cadrele didactice spitalizate, confirmate cu COVID sunt de la Grădinița Cu Program Prelungit Nr. 37 Sibiu, Colegiul Tehnic “Cibinium” Sibiu, Liceul Teoretic “Stephan Ludwig Roth” Mediaș, Colegiul Tehnic “Mediensis” Mediaș și Școala Gimnazială Ațel iar elevul internat cu Covid este de la Colegiul Național “Octavian Goga” Sibiu”, a precizat IȘJ Sibiu.

Alte 113 persoane – 14 cadre didactice, 3 personal didactic auxiliar, 1 personal nedidactic și 95 elevi nu s-au prezentat la cursuri pentru că se află în izolare, din cauza Covid, în timp ce 8 profesori fac ore online , cu avizul medicului de medicina muncii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.