Sala Thalia, redeschisă cu concert al Orchestrei Române de Tineret, sub bagheta maestrului Cristian Mandeal

Știri de Sibiu, 19.09.2020

Sala Talia din Sibiu se redeschide publicului, joi, după șase luni de restricții, cu un concert extraordinar la Orchestrei Române de Tineret, sub bagheta maestrului Cristian Mandeal. Biletele se pun în vânzare începând de luni, 21 septembrie, iar numărul de locuri este limitat la 200.

Evenimentul face parte din Turneul național aniversar „Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România – 100 de ani” iar biletele se pun în vânzare începând de luni, 21 septembrie.

”Acest concert va fi prima manifestare cu public în Sala Thalia a Filarmonicii Sibiu după mai bine de jumătate de an. Pentru a respecta toate normele de siguranță sanitare în vigoare vor fi disponibile spre vânzare doar 200 de locuri”, transmite Filarmonica de Stat Sibiu.

Orchestra Română de Tineret, dirijată de Cristian Mandeal, va prezenta, la 100 de ani de la înființarea Societății Compozitorilor Români, 5 lucrări reprezentative pentru ultima jumătate de secol de muzică românească: Ulpiu Vlad: “Înmuguriri” pentru orchestră de coarde, Doina Rotaru: Concertul nr. 1 pentru flaut, orchestră de coarde și percuție, solist Matei Ioachimescu – flaut, Theodor Grigoriu: Melodie infinită pentru orchestră de coarde, Adrian Iorgulescu: Ipostaze II – Concert pentru clarinet, orchestră de coarde, percuție și pian, solist Emil Vișenescu – clarinet şi Remus Georgescu: Concert pentru orchestră de coarde.

Prețul unui bilet are valori cuprinse între 30 și 120 de lei și vor fi puse în vânzare la Casa de Bilete a Filarmonicii
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.