Tinerii baschetbaliști, recompensați pentru performanță de Primăria Sibiu

Știri de Sibiu, 22.09.2020

Membrii echipei Alpha Sport Team Sibiu – U13, proaspătă campioană națională la baschet, vor fi recompensați de municipalitatea sibiană pentru performanța obținută.

”Pe lângă cursurile de la școală și alte activități după ore, acești tineri au ales să practice sportul pentru performanță și muncesc mult că să obțină rezultate. Îi felicit atât pe sportivi pentru seriozitatea cu care s-au pregătit, cât și pe antrenorii lor, dar și pe părinți, principalii lor susținători. Mă bucur că am reușit și noi să îi sprijinim financiar prin Agenda Sport, creându-le condițiile necesare. În recunoașterea parcursului foarte bun al echipei, am decis să premiem sportivii si antrenorii acestei echipe și în acest sens voi transmite Consiliului Local Sibiu o propunere pentru ședința din această lună.”, a declarata Astrid Fodor, primarul Sibiului.

Vestea recompensării tinerilor sportivi a venit în urma vizitei echipei de baschet la Primăria Sibiu, cu scopul mulțumirii pentru susținerea in pregătirea sportivă prin sprijinul financiar acordat în acești ultimi ani.

Copiii și-au arătat recunoștința și pentru deschiderea sălilor de sport din școli pentru cluburile sportive private ceea ce le-a permis să își desfășoare antrenamentele.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.