Liderul industriei de pariuri din România a devenit sponsorul oficial al Hermannstadt

Știri de Sibiu, 30.09.2020

Liderul național al industriei de pariuri sportive din România, Superbet, a devenit noul sponsor oficial al echipei sibiene de fotbal, anunță AFC Hermannstadt.

”Ne bucură acest parteneriat și sperăm să fie unul de durată. Această legătură nu este una întâmplătoare, ci vine ca un efect al promovării pe care clubul nostru o desfășoară pe toate platformele de comunicare. Este și un sprijin financiar foarte bun într-o perioadă în care fotbalul are nevoie de așa ceva.”, a declarat Claudiu Rotar, președintele A.F.C. Hermannstadt.

Oficilaii clubului sibian reamintesc că AFC Hermannstadt ”a readus Sibiul pe harta fotbalului românesc într-un timp extrem de scur”, revenind în prima ligă de fotbal în 2018, după promovări consecutive din Liga IV în primii 3 ani de la înființare, și culminând Finala Cupei.

„Un oraș cu o comunitate activă din punct de vedere cultural și sportiv merită și trofee fotbalistice. Creșterea de la an la an, parcursul foarte bun din play-out-ul sezonului recent încheiat și planurile îndrăznețe ale noii conduceri ne fac să credem că Sibiul va continua trendul ascendent. De aceea suntem bucuroși să extindem familia Superbet, din care fac deja parte echipe de tradiție și orașe mari ale României. Sperăm să ajungem la performanțe mari alături de Hermannstadt. #ÎmpreunăSuntemSuper”, a declarat Andrei Stan, managerul noului sponsor al Hermannstadt.

Compania a fost fondată în 2028 și este liderul industriei de pariuri sportive și un important contributor la bugetul de stat. Este prima companie românească premiată trei ani consecutive la Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul suprem: Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.