Strada Maramureșului, închisă mașinilor și autobuzelor

Știri de Sibiu, 30.09.2020

Circulația mașinilor și a mijloacelor de transport în comun se închide timp de trei zile pe strada Maramureșului din Sibiu pentru lucrările de instalare a noii conducte de colectare a apelor pluviale, informează Primăria Sibiu.

Pentru cuplarea noii conducte sunt necesare intervenții în carosabil pe strada Maramureșului și, prin urmare, este necesară închiderea traficului pe această arteră în intervalul vineri, 2 octombrie, ora 12 – duminică, 4 octombrie, ora 20, pe întreaga lungime a străzii, între sensul giratoriu de la intersecția cu șoseaua Alba Iulia până la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir.

În această perioadă, parcarea autovehiculelor pe strada Moldovei și strada Cristian va fi interzisă pentru a fluidiza traficul redirecționat pe aceste trasee, inclusiv circulația autobuzelor, transmite Primăria Sibiu.

Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pentru a evita formarea blocajelor în trafic.

În același interval, traseele Tursib numerele 16, 17, 113 și 117 vor fi deviate pe străzile adiacente, iar stațiile de îmbarcare/debarcare din zona afectată se vor modifica.

Operatorul SC Apă Canal SA a finalizat lucrarea de instalare a noii conducte de colectare a apelor pluviale pe strada Maramureșului.

”Noua conductă are un diametru mai mare, pentru a putea prelua eficient apa de ploaie colectată din întreg cartierul Ștrand, aceasta urmând să fie descărcată în râul Cibin, rezolvându-se astfel problema acumulărilor de apă în cazul ploilor abundente”, mai precizează municipalitatea sibiană.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.