Serviciul de Permise Sibiu reia activitatea cu publicul, de vineri

Știri de Sibiu, 01.10.2020

Activitatea cu publicul a Serviciului de Permise de Inmatriculări Sibiu, suspendată joi urmare a confirmării unui caz de infecție cu SARS CoV-2 în rândul angajaților, se reia vineri, transmite Prefectura Sibiu. Potrivit aceleiași surse, alți doi angajați au fost confirmați pozitiv.

Urmare a testării tuturor celor 27 de angajați, contacți cu persoana confirmată pozitiv, alte. 2 persoane, angajate în cadrul serviciului public au primit rezultate pozitive.

”O persoană angajată a Instituției Prefectului va repeta testul întrucât a fost neconcludent, iar 24 de persoane au primit rezultate negative”, precizează Prefectura.

În ceea ce privește întreaga activitate a serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, aceasta se reia conform programului, de vineri, 2 octombrie.

Ziua de 01.10.2020, zi în care activitatea serviciului a fost suspendată se va recupera sâmbătă, 3 octombrie a.c.

Persoanele care în data de 01.10.2020, aveau programare în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, fie pentru susținerea probei teoretice sau practice, fie pentru preschimbarea permiselor de conducere auto, înmatricularea/transcrierea auto, sau autorizarea provizorie în circulație, acestea, respectând orele de programare SÂMBĂTĂ, 3 octombrie 2020 vor beneficia de serviciile pentru care aveau programare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.