PNL Sibiu a depus candidaturile pentru Senat și Camera Deputaților; Turcan și Neagu deschid listele (VIDEO)

Știri de Sibiu, 21.10.2020

Partidul Național Liberal Sibiu a depus miercuri, la Biroul Electoral Județean Sibiu, dosarele de candidatură și listelor de susținători pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu vicepremierul Raluca Turcan în deschiderea listei pentru Camera Deputaților și Nicolae Neagu la Senat, deputații și senatorii PNL de Sibiu își asumă ”reconstrucția încrederii oamenilor în Parlamentul țării”, a transmis liderul PNL Sibiu în conferință de presă.

Turcan a precizat că liberalii propuși pentru un mandat în Parlamentul României au ca preocupări prioritare- participarea la dezvoltarea Sibiului și reconstrucția încrederii oamenilor în Parlament.

https://fb.watch/1fUULQ90Lz/

”In primul rand, aceea de a participa la dezvoltarea Sibiului prin cel mai concret, corect si eficient parteneriat posibil cu administratia locala. Viitorii nostri parlamentari stiu ca proiectele asumate de judetul Sibiu, de presedinta Daniela Cimpean, sunt de un asemenea nivel incat parteneriatul cu autoritatile nationale este esential. Am demonstrat deja cum vedem noi aceasta colaborare- am facut-o in cazul noul Spital Judetean, al Centurii Sud, in cazul Centurii Medias. Pentru finalizarea tuturor acestora, dar si pentru sustinerea altor proiecte de anvergura este nevoie de un Guvern responsabil , iar pentru un Guvern responsabil este nevoie de o majoritate parlamentarea care sa-si inteleaga menirea.Candidatii nostri vor fi aceia care vor asigura prin sustinere legislativa proiectele autoritatilor locale, proiectele Sibiului, si care vor asigura stabilitate unui Guvern al Romaniei care crede in dezvoltare locala reala.A doua mare preocupare a PNL Sibiu are legatura cu increderea pe care aceasta comunitate ne-a aratat-o la toate alegerile din ultimii ani. Raspunderea noastra este aceea de a mai nu permite niciunei forte politice derapajele care au scos Romania in strada in ultimii ani”, a declarat Raluca Turcan.

Ea a subliniat că o parte dintre candidații PNL la alegerile parlamentare din decembrie ”au fost în prima linie a luptei impotriva ciopârțirii legilor justitiei, in prima linie in lupta impotriva abuzurilor. Ceilalti colegi au fost in strada, alturi de sibieni si stiu ca ar face oricand acelasi lucru daca ar fi necesar”.

Candidații PNL Sibiu pentru Camera Deputaților:
Camera Deputaților:
Raluca Turcan
Christine Thellmann
Constantin Șovăială
Răzvan Pop
Cornel Macarie
Otilia Man

Senat:
Nicolae Neagu
Vlad Vasiu
Marcela Răulea
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.