Cinci spectacole TNRS difuzate online în noiembrie

Știri de Sibiu, 05.11.2020

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă în luna noiembrie, în sistem online, pe platforma TNRS – Scena Digitală, cinci titluri din repertoriu.

Timp de trei zile pe săptămână – miercurea, joia și vinerea, spectacolele vor putea fi vizionate online, pe bază de bilete.

TNRS propune publicului spectacolul „Felii”, de Lia Bugnar, „Văzduh”, regia Victor Olăhuț, „Moroi”, regia Alexandru Dabija, „Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu și „Tom și Jerry 2.0″, regia Florin Piersic Jr.

Totodată, în fiecare miercuri, joi și vineri, continuă seria întâlnirilor cu actorii TNRS, în cadrul programul „Actori.SB.Online – Daruri teatrale” – momente umoristice, recitaluri de poezie, scene din spectacolele teatrului, difuzate gratuit pe pagina de Facebook, canalul de YouTube și site-ul teatrului.

TNRS – Scena Digitală este o platformă online, creată de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, unde pot fi vizionate, pe bază de bilet, producțiile Naționalului sibian, înregistrate video în anul 2020, în condiții de calitate HD a sunetului și imaginii. Toate producțiile TNRS difuzate prin intermediul platformei Scena Digitală sunt disponibile pe www.tnrs.ro/scena-digitala, timp de cinci ore, la data și începând cu ora anunțate pentru fiecare eveniment. Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul TNRS (www.tnrs.ro/scena-digitala/bilete) și din rețelele partenere: Entertix, Kompostor, Bilet.ro, Iabilet.ro, Eventbook, TomTix, MyStage.

PROGRAM  TNRS – SCENA DIGITALĂ

NOIEMBRIE 2020

„Felii”, un spectacol de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii

4, 5 și 6 noiembrie, ora 19:00

Preț bilet: 30 de lei

„Văzduh”, regia Victor Olăhuț – PREMIERĂ 

7, 8, 14 noiembrie 2020, ora 19:00

Preț bilet: 30 lei

„Moroi”, texte de Cătălin Ștefănescu și Ada Milea

Regia Alexandru Dabija

11, 12 și 13 noiembrie, ora 19:00

Preț bilet: 30 de lei

„Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu

Mini-serie de teatru-film

18, 19 și 20 noiembrie, ora 19:00

Preț bilet: 30 de lei

 „Tom și Jerry 2.0”, de Rick Cleveland

Regia Florin Piersic Jr.

25, 26 și 27 noiembrie, ora 19:00

Preț bilet: 30 de lei
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.