A fost anunțată oficial conducerea militară de la Spitalul Județean Sibiu(VIDEO)

Știri de Sibiu, 20.11.2020

UPDATE: Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat, vineri, instalarea unei conduceri noi, formată din trei specialiști ai Ministerului Apărării, la Spitalul Județean de Urgență Sibiu, începând cu data de 20 noiembrie.

Vicepremierul a anunțat, în cadrul unei declarații de presă susținută la Prefectura Sibiu, instalarea în funcții a lt.col. Constantin Vlase, ca manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu- directorul medical al Spitalului Militar din Galați, medic infecționist și participant la două misiuni în Afganistan, a dr. Bianca Andoni, specialist epidemiolog la Spitalul Militar de Urgență din Focșani și a lt.col. Ciopei Cătălin, șeful biroului de planificare logistică al Spitalului Militar din Sibiu, specialist in achiziții.

”Sibienii trebuie să știe că la Spitalul Județean pacienții sunt singura prioritate. Nu șefiile mărunte și orgoliile. Că la DSP se găsesc soluții, nu scuze. Că Poliția, Jandarmeria, Poliția Locală sunt în stradă pentru oameni, nu împotriva lor! Că în instituțiile statului se lucrează NON STOP, că virusul nu infectează între 8 și 16.”, a transmis Raluca Turcan.


Vicepremierul Raluca Turcan anunță vineri, de la Prefectura Sibiu, noi măsuri de ”eficientizare” a acțiunilor instituțiilor în limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus în județul Sibiu.

Potrivit unui anunț al PNL, vicepremierul susține, de la ora 16.00, declarații ”referitoare la efectele măsurilor de restrângere a răspândirii virusului SARS-CoV-2 și la noile demersuri făcute înspre eficientizarea acțiunilor instituțiilor responsabile, la nivelul județului Sibiu”.

Anunțul vine la scurt timp după ce s-a aflat că o nouă instituție din Sibiu ca intra sub comandă militară.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infecţionist, cel care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Galaţi, a anunțat agerpres.ro.

El va face echipă cu alți doi lt.col, un barbat și o femeie, care vor ocupa funcții de conducere pe durata detașării la Spitalul Județean Sibiu.

Citește și : Spitalul Județean Sibiu va avea conducere militară; Trei militari detașați de MApN la Sibiu (UPDATE)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. […] Citește și: A fost anunțată oficial conducerea militară de la Spitalul Județean Sibiu(VIDEO) […]

  2. […] Intrat sub comandă militară de vineri, Județean oferă în continuare bolnavilor doar 12 paturi de terapie intensivă, chiar dacă a doua stație de oxigen închiriată de spital a fost introdusă în circuit și pornită. Extinderea capacitații cu alte 22 de paturi amenajate de într-un container modular amplasat în curtea spitalului, blocată până acum de lipsa oxigenului, întârzie pentru că mai sunt necesare lucrări de configurare a circuitelor, declara vineri pentru StirideSibiu directorul medical Florin Grosu. […]