De 1 decembrie, liber la schi în Păltiniș: Turiștii, sfătuiți să poarte ”cagule sau buff-uri” pe pârtiile de la Platoș

Știri de Sibiu, 30.11.2020

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș, situat în apropierea stațiunii Păltiniș din județul Sibiu, deschise oficial sezonul de schi marți, 1 Decembrie, cu schimbări ale circuitelor și sistemului de interacțiune între persoane. Turiștii vor fi obligați să poarte mască la baza pârtiilor iar pentru pârtie se recomandă purtarea de ”cagule sau buff-uri”.

Administratorii complexului anunță că tunurile de zăpadă au produs în ultimele zile o cantitate suficientă de zăpadă pentru ca pârtiile ă ofere schiorilor ”condiții de confort și siguranță maximă”, cu măsuri fără precedent pentru păstrarea distanțării fizice a turistilor.

„În ultimele luni, am implementat toate măsurile recomandate de autorități pentru a limita răspândirea acestui virus. Am creat noi circuite, atât pentru clienți cât și pentru angajați și am suplimentat toate punctele în care clienții interacționează cu angajații resortului”, spune Ioana Dragomir, managerul general al complexului.

Potrivit acestuia, și sistemul de așteptare la îmbarcare a fost redesenat, pentru a asigura păstrarea distanțării între sportivii care așteaptă să urce în telescaun, pe teleski sau pe benzile rulante, iar pentru a evita formarea de cozi la casierii, skipass-urile se pot achiziționa și online iar toate punctele unde se vând produse alimentare și non-alimentare au fost suplimentate.

Cel mai important, este modul în care se face accesul pe pârtie.

„Clienții complexului trebuie să știe că vom respecta toate măsurile impuse de autorități, inclusiv purtarea măștii de protecție la baza pârtiilor și recomandăm purtarea de cagule sau buff-uri pe pârtie”, mai spune Ioana Dragomir.

Arena Platoș a pregatit deja pentru deschidere A, cea mai lungă pârtie a complexului.

Programul de funcționare al instalațiilor de transport pe cablu va fi între 10.00 și 17.00.

Având în vedere contextul epidemiologic, persoanele din localitățile aflate sub restricții date de carantină nu au acces în stațiunea Păltiniș.

Atenție: Sibienii din localitățile carantinate au interdicție în zonele de agrement; Pentru turiști, liber la schi în Păltiniș și împrejurimi
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.