Comandantul Garnizoanei Sibiu de 1 Decembrie: Bucuria acestei zile trebuie să ne-o manifestăm în mijlocul familiilor noastre, pentru a rămâne sănătoși

Știri de Sibiu, 01.12.2020

Bucuria Zilei Naționale a României trebuie anul acesta manifestata ”în mijlocul familiilor noastre, în intimitatea căminelor noastre, pentru a rămâne sănătoși în această perioadă dificilă”, spune generalul Ghiță Bîrsan, comandantul Garnizoanei Sibiu, în mesajul adresat de 1 Decembrie.

”Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 reprezintă momentul afirmării naţionale și de împlinire a idealurilor de libertate şi unitate a tuturor celor care gândesc și simt românește.
Armata română, parte inseparabilă a societății, indiferent de vremurile la care facem referire, a contribuit semnificativ la desăvârșirea teritorială a statului român. În tot acest timp, misiunea noastră, aceea de a garanta independența, suveranitatea și integritatea teritorială a statului român și de a crea premisele dezvoltării continue a societății românești, a rămas neschimbată.
Trăim vremuri atipice, vremuri în care ne confruntăm cu un inamic invizibil, deosebit de periculos, un virus care poate să producă mult rău nouă și familiilor noastre. Pentru a-l putea învinge trebuie să ne unim eforturile și acum, mai mult ca niciodată, să respectăm toate măsurile impuse în scopul prevenirii răspândirii acestuia. Bucuria acestei zile trebuie să ne-o manifestăm în mijlocul familiilor noastre, în intimitatea căminelor noastre, pentru a rămâne sănătoși în această perioadă dificilă.
Cu ocazia Zilei Naţionale a României, în numele tuturor militarilor din garnizoana Sibiu, adresez locuitorilor din judeţul nostru cele mai calde urări de sănătate, împliniri profesionale, satisfacţii personale şi bucurii alături de cei dragi!

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!
LA MULȚI ANI, ROMÂNI!”

Gl.bg. prof.univ. dr. ing. Ghiţă BÂRSAN
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.