(P) Strategie de dezvoltare pe bani europeni

Știri de Sibiu, 04.12.2020

Construcția economică din fiecare comunitate, condusă de administrator liberal, este bazată pe fonduri europene. Exact acel motor economic de care PSD a fugit tot timpul, pentru că sunt banii din care nu poți fura. Bani europeni pentru Dezvoltarea României, acesta este obiectivul PNL.

PNL, singurul partid care și-a asumat guvernarea în plină pandemie

Cu un an în urmă, liberalii au deschis un nou drum pentru România. Au corectat măsurile PSD care au distrus domenii întregi de activitate, au pus democrația și instituțiile în pericol și au afectat viața oamenilor. În ciuda dificultăților generate de pandemie, 1 an de guvernare PNL a adus României 4,1 miliarde de euro din bani europeni absorbiți, pentru proiecte destinate dezvoltării și s-au făcut investiții publice record: 30 de miliarde de lei.

PNL este singurul partid care poate ține PSD departe de decizie

PNL a fost partidul la inițiativa căruia au fost blocate abuzurile majorității parlamentare PSD – ALDE, iar rolul său de principal partid anti-PSD în parlament și în administrația locală este vital pentru România.

Cea mai bună echipă

PNL Sibiu propune de departe cea mai bună echipă, sunt oameni de decizie, oameni cu experiență, sunt oameni tineri și dornici să facă mai mult pentru județ. Raluca Turcan, Christine Thellmann, Constantin Șovăială, Nicolae Neagu, Vlad Vasiu, Răzvan Pop, Cornel Macarie, Marcela Răulea și Otilia Man sunt oameni de încredere, pe care te poți baza.

Ai un singur vot, nu-l risipi! Alege Partidul Național Liberal!

PNL Sibiu, cod AEP: 11200025
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.