Carosabil acoperit cu zăpadă pe drumurile județene din Sibiu: Se intervine cu peste 60 de utilaje

Știri de Sibiu, 14.01.2021

Circulația pe drumurile județene din Sibiu se desfășoară în condiții de iarnă. Carosabilul este acoperit cu zăpadă iar utilajele de deszăpezire intervin cu lama și împrăștie material antiderapant, fără să fie înregistrate blocaje, potrivit Comandamentului de Deszăpezire al societății Drumuri și Poduri Sibiu care se ocupă de curățarea drumurilor din judet.

”Toate cele 66 de utilaje au fost scoase pe teren în această seară, se acționează lu lama și material antiderapant. Pe drumul județean 106, care face legătura cu stațiunea Paltiniș se acționează cu două utilaje iar intervențiile se adaptează condițiilor din teren. Nu sunt semnalate blocaje din cauza zăpezii pe drumjurile județene”, a prceizat pentru StirideSibiu Monica Iliescu, purtătorul de cuvânt al societății de drumuri.

Potrivit alertei de trafic a societății, la ora 20.30, pe toate drumurile județene era carosabil acoperit cu zapada și se acționa cu lama si material antiderapant, respectiv pe: Cristian – Saliste – Jina; Sibiu – Cisnadie – Paltinis ; Cisnadie – Sadu – Avrig – Poiana Neamtului; Cirta – Arpasu – Bruiu; Chirpar – Agnita – Bruiu; Dumbraveni – Medias; Seica Mare – Vecerd și Loamnes – Pauca.

Șoferii aflați la drum pot contacta non-stop comandamentul de deszăpezire al SC Drumuri și Poduri Sibiu pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene din Sibiu la telefon 0269.210.884.

Ninge iarăși în Sibiu; Strat de zăpadă de aproape 2 metri la Bâlea

Județul Sibiu se află sub informare meteo de ninsori moderate cantitativ și viscol în zona montană valabilă până vineri dimineața.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.