Fosta primărie din Șelimbăr, pregătită pentru venirea elevilor; Cum arată noua școală (VIDEO)

Știri de Sibiu, 18.01.2021

Sediul fostei primării a comunei Șelimbăr, cedat Școlii Generale Mihai Viteazu la sfârșitul anului trecut, la inițiativa primarului Marius Grecu, este deja pregătit penru revenirea elevilor la cursuri, anunță Primăria Șelimbăr.

Copiii și profesorii vor avea la dispoziție 9 săli de curs și o sală de sport, putând fi respectate condițiile de distanțare.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial al Primăriei, lucrările de amenajare a spațiilor au fost finalizate, elevii putând învăța în noua locație 8 februarie, ”în situația în care se va decide că orele de curs se vor putea desfășura în săli de clasă și nu online”.

”Dragi locuitori ai comunei Șelimbăr, așa cum am promis, clădirea fostei primării a fost redată școlii. Începând cu data de 8 februarie, dacă situația pandemiei o va permite copiii se vor întoarce în noile săli de clasă nemaifiind nevoiți să funcționeze în două schimburi. În același timp, vreau să vă transmit că procedura de achiziție a tabletelor pentru cei 417 copii care învață în Școala Gimnazială Mihai Viteazu se apropie de sfârșit. Începând cu luna februarie dacă nu vor fi contestații la această procedură se vor distribui cele 417 tablete pentru copilașii noștri din Șelimbăr”, a anunțat primarul Marius Grecu.

Educația este o prioritate pentru Șelimbăr, mai spune edilul, explicând că în acest an se va da în folosință o grădiniță nouă și vor începe lucrările la o alta.

”În 2021 se vor finaliza lucrările la grădinița de pe strada Doamna Stanca și vor începe lucrările la grădinița din Cartierul Tineretului”, a mai anunțat Marius Grecu.

Aparatul administrativ al primăriei a fost mutat la finalul anului trecut în sediul Căminului Cultural din localitate.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.