ANM: Vreme geroasă în continuare la Sibiu, cu ninsori, viscol și polei

Știri de Sibiu, 19.01.2021

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis marți informare meteo de vreme rea- ninsori, viscol și polei, valabilă pentru județul Sibiu până miercuri la prânz.

”În întrega regiune temporar va ninge, în general moderat cantitativ în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, unde se va depune strat nou de zăpadă. În vestul regiunii, începând din noaptea de marți spre miercuri (19/20 ianuarie), treptat precipitaţiile vor fi șisub formă de lapoviță sau ploaie şi pe arii restrânse se va depune polei. Vântul va prezenta intensificări la munte, cu viteze, în general, de 50…70 km/h, iar pe crestele înalte, 80…90km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada”, anunță ANM.

Vremea se va menține geroasă în continuare.

”În după-amiaza zilei de marți (19 ianuarie), vremea se va menține deosebit de rece cu temperaturi maxime preponderent negative, iar în cursul nopții de marți spre miercuri (19/20 ianuarie) precum și în dimineața zilei de miercuri (20 ianuarie), pe arii restrânse va mai fi ger (valori termice în jurul a –10 grade) în estul Transilvaniei”, avertizează meteorologii.

Informarea meteo este valabilă pentru intervalul 19 ianuarie, ora 11:00 – 20 ianuarie, ora 12:00.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.