Indicatoare rutiere noi pe mai mult de 60% din străzile Sibiului

Știri de Sibiu, 19.01.2021

Pe mai mult de 60% dintre străzile orașului Sibiu au fost montate în ultimul an indicatoare rutiere noi, urmare a degradării celor vechi sau a modificărilor de trafic, anunță municipalitatea sibiană.

”Peste 1000 de indicatoare rutiere s-au montat în Sibiu în 2020, pe mai mult de 60% dintre străzile orașului. Aceste indicatoare fie le-au înlocuit pe cele uzate, fie au fost necesare ca urmare a modificărilor survenite în trafic. Este vorba de indicatoare de avertizare, prioritate, interzicere sau restricție, indicatoare de informare sau adiționale care contribuie la siguranța în trafic”, se menționează în comunicatul Primăriei.

Tot anul trecut, pentru siguranța traficului, în Sibiu s-au instalat și 26 de oglinzi rutiere noi pe străzile Islazului, Mitropoliei, Oituz/Hipodromului, Hipodromului/Aleea Haiducului, Calea Poplăcii, Viitorului, Câmpului, Prof. Aurel Popa, Ștefan cel Mare, Frasinului, Distribuției, Calea Gușteriței, Oltului, Independenței, Muncel, I.L. Caragiale, E. A. Bielz, Semaforului, Iezer, Smigelski și Calea Turnișorului.

Lucrările au fost relizate de firma SC Aeroklima SRL.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.