Snow-park-ul Arena Platoș se inaugurează vineri; Cu nocturnă suplimentar!

Știri de Sibiu, 20.01.2021

Compextul Arena Platoș, situat în apropiere de stațiunea Păltiniș, județul Sibiu va inaugura vineri, 22 ianuarie, snow-park-ul destinat schiorilor și snowboarderilor dornici de adrenalină. La deschidere vor participa unii dintre cei mai buni snowboarderi și freeskiori din țară iar seara se va funcționa și nocturna.

Snow-park-ul va fi compus din ”patru platforme, pe prima va fi construit un box și un up and down, pe cea de-a doua un kicker mare pentru profesioniști și unul mai mic pentru începători, a treia platformă va avea un box lat, element relativ ușor și un combo din țevi cu lungimea de aproximativ 10 metri pentru cei mai experimentați, iar pe ultima platformă va fi construit un kicker ușor, pentru copii, cu aterizare de aproximativ 2 metri, unul ceva mai mare cu aterizare de 4-5 metri și un straight rail shoot out, cel mai dificil element din funpark”, anunță Arena Platoș.

Deschiderea va fi marcată de un eveniment invitațional, la care vor participa unii dintre cei mai buni snowboarderi și freeskiori din România, ce va ține loc tradiționalului concurs Arena Freestyle Open ,cu un format adapatat restrictilor anti-Covid.

Freestyle Invitational Jam va avea loc vineri, fără spectatori.

Tot de vineri, pentru că interesul schiorilor și snowboarderilor este foarte mare, instalația de nocturnă va funcționa.

„Încă de la deschiderea complexului ne-am dorit să ajungem la un echilibru între numărul clienților care schiază ziua și cei care aleg să vină la ski pe nocturnă pentru a evita, pe cât se poate, aglomerația. La sugestia multora și în urma unui sondaj realizat pe pagina noastră de Facebook am decis să deschidem instalația de nocturnă și în zilele de vineri, ca să oferim o alternativă celor care doresc să ocolească aglomerația invariabilă din timpul zilei”, spune Ioana Dragomir, managerul complexului Arena Platoș.

Nocturna va funcționa în zilele de miercuri, vineri și sâmbătă, iar cartelele pentru a doua parte a zilei costă 70 de lei pentru adulți și 50 de lei pentru copii. Toate skipass-urile pot fi achiziționate on-line, pentru a evita cozile de la casierie, de pe site-ul www.arenaplatos.ro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.