E.ON anunță reducere pentru clienții care nu au optat pentru încheierea unui contract concurențial; Vezi serviciile!

Știri de Sibiu, 21.01.2021

Compania E.ON Energie România anunță acordarea unei reduceri comercială clienților care, după data de 1 ianuarie 2021, nu au optat pentru încheierea unui contract concurențial pentru serviciul de furnizare a energiei electrice. Potrivit unui comunicat al companiei, s-au pregătit produse şi servicii, ”cu un preț de furnizare corelat cu evoluția pieței de energie electrică”, iar clienții pot alege o ofertă concurențială până la data de 30 iunie.

”Reducerea va fi egală cu diferența dintre prețul serviciului universal și prețul din oferta concurențială pe care compania o va transmite în săptămânile următoare clienților săi. Perioada pentru care se va aplica această reducere este de la 1 ianuarie a.c. și până la momentul la care clienții au încheiat un nou contract concurențial, dar nu mai târziu de data de 30 iunie”, transmite E.ON.

Pentru abonații care nu au ales încă nicio ofertă concurențială , compania precizează că ”le va asigura în continuare serviciul de furnizare a energiei electrice în baza contractului actual, la prețul din oferta de serviciu universal, valabil pentru 12 luni, de 0,340 lei/kWh, respectiv 0,56338 lei/kWh (cu tarifele reglementate de transport, distribuție și servicii de sistem incluse)”.

Preţul nu conţine certificate verzi, contribuţie pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, TVA şi acciză.

Contractele pot fi încheiate 100% online, în 3 pași simpli și cu minimul de documente.

• E.ON Start Electric este o ofertă tip fără abonament, cu prețul de 0,339 lei/kWh;
• E.ON Home Electric este o ofertă tip cu abonament, cu un preț de furnizare de 0,265 lei/kWh și un abonament la energia activă de 0,4 lei/zi/loc de consum;
• E.ON Assist Electric Plus este un abonament de electricitate la prețul de furnizare de 0,287 lei/kWh care include un pachet cu asistență și intervenții 24/7 pentru urgențe la instalația electrică din casă și un abonament de 0,59 lei/zi/loc de consum;
• E.ON Green Home vine cu electricitate de la soare, vânt și apă, cu un preț de furnizare fiind de 0,335 lei/kWh. Clienții care aleg acest produs pot contribui astfel la un viitor verde, prin reducerea amprentei de CO2 și a consumului de hârtie, factura fiind emisă electronic, prin intermediul contului Myline.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.