Azerbaidjenii au deschis prima benzinărie în Sibiu

Știri de Sibiu, 30.01.2015

SOCAR România, reprezentanta companiei petroliere deţinută de statul Azerbaijan, a deschis vineri, la Veștem, prima benzinărie din judeţul Sibiu. Investiţie este de aproximativ 1 milion de euro și permis crearea a 13 locuri de muncă.

Noua benzinărie s-a deschis pe raza localității Selimbar, în zona sensului giratoriu de la Vestem, la intersecția DN7 cu DN1.

Stația este dotată cu trei pompe, deschise de vineri, din care una cu debit mărit pentru tir, oferind trei produse petroliere. Pentru locația din județul Sibiu s-au creat 13 locuri de muncă.

Benzinăria are un magazin şi un spaţiu pentru servirea mesei – Cafe Nar. Ca şi în celelalte staţii de alimentare SOCAR, produsele vedetă sunt cele tradiţionale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie.

De aici clienţii pot achiziţiona şi alte produse alimentare sau accesorii pentru maşină, indiferent de anotimp. Tabletele conectate la internet vin în ajutorul persoanelor care au nevoie rapidă de informaţii. De asemenea, şoferii îşi pot plăti amenzile de circulaţie prin terminalele ZebraPay, serviciu oferit de în toate benzinăriile companiei începând din luna octombrie 2014.

“SOCAR deschide prima benzinărie din 2015 în judeţul Sibiu continuând investiţiile din anul precedent, ca parte a planului de business privind dezvoltarea reţelei pentru a acoperi o cât mai mare suprafaţă a României. În acest an, vom investi şi în alte benzinării pentru a ne creşte cota de piaţă, venind mereu cu produse şi servicii noi pentru clienţii noştri”, a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Compania mai  deţine staţii de alimentare în Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad.

SOCAR este reprezentanţa companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan,  companie renumită la nivel mondial pentru activitateasa de producţie de petrol şi gaze naturale. Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. şi în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional.

Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 32 de staţii de alimentare, fiind unul dintre jucătorii  importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România.Până în prezent compania a creat aproximativ 430 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 50 milioane de euro în România.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.