Perisic după Oradea: O aruncare te poate duce pe locul 3 sau pe 8

Știri de Sibiu, 31.01.2015

Regrete şi revoltă la CSU Sibiu după confruntarea cu CSM Oradea, meci pierdut în ultima secundă, la un punct diferenţă, 84-83 (21-21, 19-9, 26-20, 18-33). Antrenorul CSU, Miodrag Perisic, a catalogat jocul sibienilor din debutul partidei drept mizerabil si a subliniat importanta pe care o are o singura aruncare in evolutia echipei.

“Am avut procentaje mizerabile în acest meci. În prima repriză cred că am avut 6/20 la aruncările de două puncte și 2/10 la trei puncte. Nu cred că pot să exprim în cuvinte cât de modești am fost la finalizare în prima repriză”, a declarat dupa meci Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

La finalul partidei, Perisic a evidentiat  competitia stransa din campionat si a subliniat  faptul ca o singura aruncare poate sa decida tot.

“Ultima actțiune a decis soarta meciului, la fel ca şi în tur. De această dată Oradea a avut ceva mai mult noroc pe final. Este al 4-lea meci consecutiv între aceste echipe care se termină la diferenţă de o posesie. Probabil singurul avantaj după acest meci va fi dacă la finalul sezonului regulat suntem la egalitate în doi cu Oradea. În acest caz vom fi avantaj. Pe de altă parte trăiesc genul de moment în care îmi spun că dacă pierdeam cu 15-20 puncte nu aş fi avut asemenea regrete.  Pot să spun că parcurgem un sezon în care ajungi să depinzi de o aruncare. De exemplu, ce s-a întâmplat în acest meci, te poate duce pe locul 3 sau te poate duce pe locul 8. Putem să spunem că o aruncare stabileşte acest lucru”,  completat Perisic.

Pentru CSU au marcat: Milos Bojovic 32 de puncte, Matija Ceskovic 26p, Christofer Lee 9p, Octavian Popa Calotă 6p, Brandon Johnson 4p, Gediminas Zyle 4p și LeRoy Hurd 2p.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Perisic după Oradea: O aruncare te poate duce pe locul 3 sau pe 8 […]